ZAANS LEFestival 2012

De kernboodschap van het ZAANS LEFestival 2012 is door de opdrachtgever, de Gemeente Zaanstad als volgt geformuleerd: “De Zaanstreek biedt met haar rijke verleden een vernieuwende toekomst. Vanuit de historie is de Zaanstreek ondernemend en vindingrijk geweest en heeft ze lef getoond. Met deze kracht maken we de toekomst.”

Deze formulering is samen met een indrukwekkend beeldverhaal, dat door vele creatieve Zaankanters is gemaakt, voor counter creatives en MI Marketing het startpunt geweest bij het bedenken van een 5 daags cultureel festival. Met LEFestival laten we dus gezamenlijk de kracht van de streek zien.

Wil je daarin een aandeel leveren? Er zijn nog nog voldoende mogelijkheden om mee te doen.

Het festival start met een parade (met lichtfiguren) naar het nieuwe stadhuis dat vervolgens officieel wordt geopend. Rondom de opening treden artiesten op in lefhebbende en niet alledaagse combinaties. Vervolgens is het nieuwe stadscentrum 5 dagen lang een zinderende en culturele beleving met optredens, exposities, labs, film en food. Of je nou uit de Zaanstreek komt of van ver daarbuiten, van 25 januari tot 29 januari is Zaandam de plek om te zijn.


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>