Joyetech, Goedkoop en Verantwoord Roken

Joyetech is een elektrische sigaret of te wel een vloeistofverdamper die dezelfde rookervaring geef als een normale sigaret.
De elektrische sigaret bestaat uit een vloeistofreservoir dat bijgevuld kan worden, een batterij en een verdamper die de vloeistof verdampt tot rook. De batterij is met een usb-kabel op te laden. De vloeistoffen (E-liquids) heb je in verschillende tabakssmaken, fruitsmaken, mintsmaken en ook bijvoorbeeld in koffie en snoepsmaken. De E-liquid bevat nicotine variƫrend van 0 tot 24 mg. Er zijn veel verschillende E-liquids te krijgen via internet waaronder ook imitatieproducten. De E-liquid bevat de vloeistof propyleenglycol. Dat is een niet giftige vloeistof en word in de EU in verschillende producten gebruikt.

joyetech-elektrische-sigaretDe E-liquid bestaat in nicotinedoseringen van xhigh, high, medium, low, en non. In milligrammen: 24, 16, 11, 6 en 0.
24 xhigh = zware shag
16 high = shag, normale/medium sigaretten
11 medium = medium sigaretten
6 low lite = ultralite sigaretten
0 non = geen sigaret

Bezoek www.deelektronischesigaret.nl voor de nieuwste collectie van Joyetech


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>